Spuma aerata de ciocolata

Printeaza

Spuma aerata de ciocolata din: oua, ciocolata, zahar, frisca, bomboane.

Ingrediente:Spuma aerata de ciocolata

  • 3 ouă
  • 100 g ciocolată neagră
  • un plic zahăr vanilat
  • 200 ml frişcă lichidă
  • 50 g ciocolată rasă
  • bomboane, după gust

 

Mod de preparare:

Se topeşte la bain-marie ciocolata ruptă bucăţi. Se scoate de pe foc şi se amestecă cu gălbenuşurile şi zahărul vanilat. Se bat albuşurile spumă şi se adaugă peste crema de gălbenuş.

Se toarnă în vasele de servit şi se dă la rece 2 ore. In momentul servirii, se pune deasupra frişca bătută, se răzuie ciocolată şi se pun bombonele.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Spuma de ciocolata cu menta

Spuma de ciocolata cu menta

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.