Spuma de branza cu dulceata de capsuni

Printeaza

Spuma de branza cu dulceata de capsuni din: zahar, ricotta, frisca, biscuiti, vin.

Ingrediente:Spuma de branza cu dulceata de capsuni

  • 2-3 linguri zahăr gelifiant
  • 1 pliculeţ zahăr vanilat

Pentru spuma de brânză:

  • 500 g ricotta
  • 100 ml frişcă lichidă
  • 1 pahar zahăr
  • 1 pliculeţ zahăr vanilat

Pentru blat:

  • 250 g biscuiţi cu ovăz
  • 80 ml vin roşu

 

Mod de preparare:

Pentru dulceaţă, speli căpşunile, le păstrezi câteva pentru decor, le tai jumătăţi şi le amesteci cu zahărul gelifiant şi cu cel vanilat şi laşi 30 de minute.

Fierbi 4-5 minute, amestecând, până se îngroaşă, apoi o laşi la răcit.

Pentru spuma de brânză, amesteci ricotta cu zahărul, baţi frişca, o încorporezi în ricotta şi o dai la rece.

Pentru blat, zdrobeşti biscuiţii şi îi amesteci cu vinul şi îi aşezi în pahare, apoi adaugi un strat de spumă de brânză, unul de dulceaţă şi încă unul de spumă.

Dai la frigider câteva ore înainte de a servi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.