Spuma de broccoli cu prosciutto

Printeaza

Spuma de broccoli cu prosciutto din: broccoli, ulei de masline, usturoi, urda, parmezan, prosciutto, sare.

Ingrediente: Spuma_de_broccoli_cu_prosciutto

  • 2 broccoli
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 1 căţel de usturoi
  • 150 g de urdă
  • 2 linguri de parmezan
  • 50 g de prosciutto crudo
  • sare

Mod de preparare:

Curăţaţi broccolii şi fierbeţi-i în apă sărată (sunt gătiţi atunci când, înfigând furculiţa, sunt moi).

Intr-o tigaie puneţi uleiul şi usturoiul şi, ulterior, atunci când usturoiul începe să se rumenească, adăugaţi broccolii şi lăsaţi-i să se pătrundă timp de 2 minute.

Lăsaţi-i să se răcească şi scoateţi usturoiul. Preîncălziţi cuptorul la 180 °C.

Puneţi broccolii împreună cu sosul obţinut în mixer şi adăugaţi urda şi parmezanul. Amestecaţi timp de cinci secunde şi potriviţi de sare.
Tăiaţi prosciutto crud în felii foarte subţiri, aranjaţi-le într-o formă tapetată cu hârtie de copt şi ţineţi-le în cuptor până devin crocante.
Serviţi spuma la temperatura camerei cu prosciutto crocant pe deasupra.

Spuma de broccoli cu prosciutto

Spuma_de_broccoli_cu_prosciutto

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.