Spuma de capsuni cu ciocolata alba

Printeaza

Spuma de capsuni cu ciocolata alba din: căpşuni, zahar, zeama de lamaie, oua, ciocolata alba.

 

Ingrediente:

  • 500 g căpşuni
  • 200 g zahăr
  • zeama de la 1/2 lămâie
  • 2 albuşuri
  • ciocolată albă

 

 

Mod de preparare:

Faci căpşunile piure, adaugi zahărul, amestecând continuu.

Separat, mixezi albuşurile, torni zeama de lămâie şi baţi până când obţii o spumă tare, pe care o încorpo­rezi uşor în căpşuni.

O dai la rece şi o serveşti, dacă vrei, cu ciocolată albă proaspăt rasă.

Spuma de capsuni cu ciocolata alba

Spuma_de_capsuni_cu_ciocolata_alba

Pofta buna!

 

 

 

Prăjitură cu piersici la gheaţă

Prajitura cu spuma de piersici

Prajitura cu spuma de piersici din: mascarpone, zahar, piersici, oua, mandarine. Ingrediente: 250 g mascarpone 4 piersici 100 g zahăr 3 ouă 2 foi gelatină un pliculeţ gelatină de decor felii mandarine din compot   Mod de preparare: Gelatina se pune la înmuiat în apă rece, iar gălbenuşurile se amestecă cu zahărul. In crema de gălbenuşuri […]

Spuma de ciocolata cu menta

Spuma de ciocolata cu menta

Spuma de ciocolata cu menta din: oua, ciocolata, frisca, zahar, menta. Ingrediente: 3 ouă 100 g ciocolată un plic zahăr vanilat frişcă mentă     Mod de preparare: Ciocolata se rupe bucăţi şi se pune la topit la bain-marie. Se trage de pe foc după topire, apoi se pun gălbenuşurile şi zahărul vanilat. Se bat […]

Spumă de turtă dulce cu capsuni

Spuma de lamai

Spuma de lamai din: lamai, oua, amidon, zahar, unt, fructe. Ingrediente: 3 ouă 30 g amidon 100 g zahăr 150 ml apă 2 lămâi 20 g unt fructe   Mod de preparare: Intr-o crăticioară se pun gălbenuşurile, zahărul, amidonul şi apa. Se răzuie coaja unei lămâi şi apoi se presează de suc cele două lămâi. […]

 

Spuma de branza si iaurt

Spuma de branza si iaurt din: branza, iaurt, oua, zahar, sare, ciocolata, mandarine. Ingrediente: 250 g brânză de vaci 250 g iaurt 2 albuşuri 100 g zahăr pudră 2 plicuri zahăr vanilat un praf sare Pentru servit: ciocolată cu alune mandarine   Mod de preparare: Iaurtul şi brânza de vaci se pun în bolul unui […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.