Spuma de capsuni cu coriandru
PrinteazaSpuma de capsuni cu coriandru din: capsuni, coriandru, zahar, smantana, albusuri.
Ingrediente:
- 300 g căpşuni
- 10 frunze de coriandru si 6 pentru decor
- 100 g zahăr
- 250 ml smântână lichidă foarte rece
- 2 albuşuri
Preparare Spuma de capsuni cu coriandru:
Spală şi scoate codiţele de la căpşuni. Păstrează trei bucăţi pentru decor. Taie-le pe celelalte în patru si amestecă-le cu coriandru.
Bate smântână lichidă, încorporând puţin câte puţin zahărul. Dă la rece. Bate albuşurile până devin zăpadă şi stau pe tel.
Amestecă apoi delicat piureul de căpşuni cu frişca şi încorporează albuşurile bătute spumă.
Repartizează spuma în 6 cupe. Decorează cu o jumătate de căpşună şi o frunză de coriandru.
Dă la frigider până în momentul servirii. Mai poţi decora si cu zahăr colorat.
Pofta buna!