Spuma de caise din: caise, lichior de caise, gelatina, frisca, albusuri, zahar, fistic. Ingrediente: 300 g caise 100 ml lichior de caise 1 plic gelatina 250 ml frisca 2 albusuri 50 g zahar 50 g de fistic Mod de preparare: Speli caisele, le cureţi de sâmburi şi le tai în feli¬oare subţiri, pe care le […]
Spuma de capsuni cu zahar
PrinteazaSpuma de capsuni cu zahar din: capsuni, zahar, oua.
Se bat 2 albuşuri spumă şi se adaugă treptat 150g de zahăr fin.
Separat, se pasează 200g de căpşuni foarte coapte.
Se încorporează uşor în spumă, apoi se dă totul la rece, să se întărească.
Pofta buna!
poate iti place si:
Spuma de caise
Spuma de orez cu fructe
Spuma de orez cu fructe din: orez, lapte, zahar, lamaie, frisca, fructe. Ingrediente: 5 linguri orez 500 ml lapte sare 2 plicuri zahar vanilinat 5 linguri zahăr tos 2 gălbenuşuri coaja rasă de la 1 lămâie 400 ml frişcă bătută 500 g fructe de pădure Mod de preparare: Se fierb 5 linguri orez în 500 […]
Spuma de capsuni cu biscuiti
Spuma de capsuni cu biscuiti din: unt, capsuni, biscuiti, vanilie, zahar, gelatina, frisca. Ingrediente: 150 g biscuiţi sfărâmicioşi 75 g unt 500 g căpşune 150 g zahăr pudră o linguriţă vanilie 2 foi gelatină 400 ml frişcă lichidă 2 linguri zahăr frişcă bătută fistic Mod de preparare: Pentru stratul de bază se mixează biscuiţii, […]
Spuma de capsuni cu vanilie
Spuma de capsuni cu vanilie din: unt, capsuni, biscuiti, vanilie, zahar, gelatina, frisca. Ingrediente: 150 g biscuiţi 75 g unt 500 g căpşuni 150 g zahăr pudră o linguriţă vanilie 2 foi gelatină 400 ml frişcă lichidă 2 linguri zahăr frişcă bătută Mod de preparare: Pentru stratul de bază se mixează biscuiţii, se adaugă […]
Pofta buna!