Spuma de ciocolata alba

Printeaza

Spuma de ciocolata alba din: ciocolata, frisca, albus, zahar, fistic, alune sau nuci.

Ingrediente:

  • 500 g ciocolata alba
  • 40 cl frisca lichida
  • 10 albusuri de oua
  • 100 g zahar tos
  • bucatele de ciocolata alba
  • 2 linguri de fistic
  • alune sau nuci pisate

 

Mod de preparare:

Spuma de ciocolata alba: Rupeti ciocolata in bucatele, puneti-o sa se topeasca in frisca lichida, pe foc mic, amestecand intruna cu furculita.

Lasati sa se raceasca, apoi bateti albusurile spuma.

Cand sunt aproape gata, adaugati zaharul (in ploaie).

Amestecati delicat cele doua produse (ciocolata topita si albusurile), turnati compozitia in boluri si puneti-le la gheata cel putin 4 ore.

Decorati deasupra cu bucatele mici de ciocolata (sau dati-o pe razatoarea mare) si cu fisticul pisat.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.