Spuma de ciocolata cu cafea si fructe

Printeaza

Spuma de ciocolata cu cafea si fructe din: ciocolată neagră, oua, zahar, cafea, sare, fructe.

 

Ingrediente:

  • 75 g ciocolată neagră
  • 2 albuşuri
  • 1 gălbenuş
  • 1 lingură zahăr
  • 1 lingură cafea
  • 1 praf sare

Pentru servit:

  •  fructe, după gust

Mod de preparare:

Ciocolata ruptă bucăţi si cafeaua se topesc si apoi se amestecă cu gălbenuşul.Albuşurile se bat spumă cu un praf de sare si, când spuma începe să se formeze, se adau­gă zahărul.

Se continuă baterea pentru a obţine o spumă fermă şi apoi se adaugă în mai multe reprize în amestecul cu gălbenuş.

Se repartizează spuma în patru castronele care se lasă la frigider pentru 3 ore. Se serveşte cu fructe.

Spuma de ciocolata cu cafea si fructe

Spuma_de_ciocolata_cu_cafea_si_fructe

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.