Spuma de ciocolata cu cafea si fructe
PrinteazaSpuma de ciocolata cu cafea si fructe din: ciocolată neagră, oua, zahar, cafea, sare, fructe.
Ingrediente:
- 75 g ciocolată neagră
- 2 albuşuri
- 1 gălbenuş
- 1 lingură zahăr
- 1 lingură cafea
- 1 praf sare
Pentru servit:
- fructe, după gust
Mod de preparare:
Ciocolata ruptă bucăţi si cafeaua se topesc si apoi se amestecă cu gălbenuşul.Albuşurile se bat spumă cu un praf de sare si, când spuma începe să se formeze, se adaugă zahărul.
Se continuă baterea pentru a obţine o spumă fermă şi apoi se adaugă în mai multe reprize în amestecul cu gălbenuş.
Se repartizează spuma în patru castronele care se lasă la frigider pentru 3 ore. Se serveşte cu fructe.
Spuma de ciocolata cu cafea si fructe
Pofta buna!