Spuma de capsuni in cornete de inghetata
PrinteazaSpuma de capsuni in cornete de inghetata din: cornete de inghetata, ciocolata de menaj, capsuni, zahar pudra cu aroma de vanilie, oua.
- 6 cornete de îngheţată
- 100 g ciocolată de menaj
- 200 g căpşuni proaspete
- 100 g zahăr pudră cu aromă de vanilie
- 4 albuşuri
Mod de preparare:
Topeşti la bain-marie ciocolata şi, cu ajutorul unei pensule, ungi interiorul cornetelor de napolitană. Le laşi să se răcească şi le păstrezi în frigider, până se întăreşte stratul de ciocolată, care are rolul de a impermeabiliza napolitana.
Dacă nu foloseşti acest strat, napolitana se va umezi de la spumă. Baţi spumă albuşurile reci, cu zahărul pudră. Speli căpşunile, le cureţi de codiţe şi le zdrobeşti cu furculiţa.
Incorporezi fructele în spumă şi umpli cornetele cu spuma de căpşuni. Le consumi cât mai curând.
Pofta buna!