Spuma de fructe cu gelatina

Printeaza

Spuma de fructe cu gelatina din: fructe proaspete, gelatină, comprimate de zaharină, apă, coajă de lămâie.

Spuma de fructe cu gelatina

Ingrediente:

  • 3,5 kg fructe proaspete
  • 750 g gelatină
  • 20 comprimate de zaharină
  • 1,5 l apă
  • 25 g coajă de lămâie

 

Mod de preparare:

Fructele se curăţă de coajă şi se rad pe o râzătoare de sticlă. Cojile şi cotoarele rămase se pun la fiert cu apă.

In zeama de fructe strecurată se adaugă gelatina dizolvată separat, piureul de fructe şi zaharina dizolvată în puţină apă călduţă.

Se bate bine această compoziţie, până devine spumoasă. Se adaugă coaja de lămâie rasă şi se toarnă compoziţia în forme ude. Se dă la rece. La servire, se răstoarnă pe farfurie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.