Spuma de gris cu sirop de zmeura

Printeaza

 

O reteta simpla si gustoasa de spuma de gris cu sirop de zmeura, zahar vanilat si apa.Spuma de gris cu sirop de zmeura

Ingrediente:

  • 1/2 pahar s irop de vişine sau zmeură
  • 3/4 pahar apă
  • 2 linguri griş
  • un vârf de cuţit zahăr vanilat

 

 

Mod de preparare:

Amesteci si­ropul cu apă şi dai la fiert. Când clocoteşte, torni grişul în ploaie şi îl fierbi 4 minute. Tragi de pe foc, adaugi zahă­rul vanilat şi baţi compoziţia cu telul până ce se răceşte şi devine spumoasă. Torni în compotieră şi o pui la rece.

Poţi folosi pentru această reţetă şi zeamă de fructe proaspete, amestecată cu apă şi îndulcită cu zahăr. Reţeta poate fi adaptată la orice fruct, cât mai zemos, şi chiar la suc de morcovi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.