Spuma de gris in sirop de visine

Printeaza

Spuma de gris in sirop de visine din: sirop de visine sau de zmeura, apa, gris, zahar vanilat.

Ingrediente:Spuma de gris in sirop de visine

  • 400 ml sirop de vişine sau zmeură
  • 600 ml apă
  • 100 g griş
  • 1 pachet zahăr vanilat

Mod de preparare:

Se amestecă siropul cu apa şi se pune la fiert; când clocoteşte, se toarnă grisul sub formă de ploaie şi se fier­be 4 minute.

Se ia de pe foc, se adaugă zahărul şi zahărul vanilat şi se bate compoziţia până se răceşte şi devine spumoasă.

Se toarnă într-un castron şi se pune la rece.

Spuma de griş se poate prepara şi cu zeamă de fructe proaspete, îndulcită cu miere, în loc de sirop.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.