Spuma de icre cu somon afumat

Printeaza

Spuma de icre cu somon afumat din: gelatina granulata, icre, piper si somon afumat.

Spuma_de_icre_cu_somon_afumat

 

Ingrediente:

  • 1 linguriţă gelatină granulată
  • 250 g icre
  • piper
  • 375 g somon afumat feliat

 

Mod de preparare:

Se înmoaie gelatina în 2 linguri de apă rece, cca 5 min. Se aşează castronelul peste un vas cu apă care fierbe la foc mic şi se încălzeşte până se topeşte gelatina; se lasă apoi să se răcorească. Se toarnă gelatina în fir subţire peste icre, amestecând continuu. Se piperează.

Se tapetează 4 forme de tarte de felii de somon afumat, astfel încât feliile să depăşească marginile formei. Se aşează compoziţia de icre în cele 4 forme şi se pliază deasupra feliile care atârnau afară. Se dau la frigider cel puţin 4 ore. Se răstoarnă pe farfurii şi se servesc cu lipie.

 

Spuma de icre cu somon afumat

Spuma_de_icre_cu_somon_afumat

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.