Spuma de mango pe pat de pandispan

Printeaza

Spuma de mango pe pat de pandispan din: biscuiţi cu ciocolată, unt, mango, zahar, gelatina alb, frisca de cicolata.

Spuma_de_mango_pe_pat_de_pandispan

Ingrediente:

  • 200 g biscuiţi cu ciocolată
  • 50 g unt
  • 2 fructe de mango
  • 60 g zahăr
  • 2 foi de gelatină albă
  • 300 ml frişcă ciocolată

Mod de preparare:

Se zdrobesc biscuiţii şi se amestecă împreună cu untul topit: se repartizează compoziţia în pahare de vin.

Se decojeşte fructul de mango şi se taie cuburi. Se toarnă o ceaşcă cu apă într-o crăticioară şi se adaugă za­hărul; se fierbe 10 min. la foc moale. Apoi se adaugă fructul de mango, se dă într-un clocot şi se pasează.

Intre timp se lasă să se în­moaie gelatina în apă rece. După câteva minute se scot foile, se storc şi se dizolvă în piureul de mango fierbinte. Se amestecă bine, se lasă să se răcorească, apoi se înglo­bează 2/3 din cantitatea de frişcă bătută.

Se repartizează spuma în pahare şi se decorează cu restul de frişcă. Se presară ciocolata rasă şi se dă la fri­gider până în momentul ser­virii; eventual se decorează cu mentă.

Spuma de mango pe pat de pandispan

Spuma_de_mango_pe_pat_de_pandispan

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.