Spuma de zmeura cu mascarpone

Printeaza

Spuma de zmeura cu mascarpone din: zmeura, mascarpone, oua, zahar pudra, frisca.

Ingrediente:Spuma de zmeura cu mascarpone

  • 50 g zmeură
  • 150 g mascarpone
  • 4 albuşuri
  • 2 gălbenuşuri
  • 60 g zahăr pudră

Pentru servit:

  • 100 ml frişcă
  • 50 g zmeură

 

Mod de preparare:

Se trece rapid zmeura sub un jet de apă Si se scurge.

Se pune într-un bol, se adaugă mascarpone si gălbenuşurile. Se mixează.

Se bat albuşurile spumă si, pe măsură ce aceasta se formează, se adaugă zahărul, lingură cu lingură.

Se adaugă spuma în compoziţia cu zmeură, se repartizează în cupe şi se lasă la congelator 15 minute. Se serveşte decorată cu friscă şi fructe proaspete de zmeură.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.