Spumă de zmeură

Printeaza

O reteta de spuma de zmeura din: zmeura, albusuri, frisca, zahar tos, fir de menta, vafe si sare.

Ingrediente:Spumă de zmeură

  • 400 g zmeură
  • 2 albuşuri
  • 2 dl frişca
  • 120 g zahăr tos
  • 1 fir de mentă
  • vafe
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţaţi, spălaţi şi ştergeţi delicat zmeura, apoi treceţi-o printr-o sită, păstrând câteva fructe pentru ornat. Adăugaţi în piureul obţi­nut 90 g de zahăr. Bateţi foarte, foarte bine albuşurile cu un vârf de cuţit de sare şi încor- poraţi-le în piureul de zmeură, amestecând de jos în sus, ca să nu se lase. Bateţi bine şi frişca, apoi adăugaţi-o în compoziţie.

Umeziţi marginile a patru cupe şi treceţi-le prin zahărul rămas. Porţionaţi spuma în patru cupe şi puneţi-le în frigider cel puţin 2 ore.

Ornaţi cupele cu zmeura păstrată şi cu frunzuliţele de mentă bine spălate şi şterse. Aduceţi-le la masă însoţind spuma cu câteva vafe.

Spumă de zmeură

Spumă de zmeură

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • spuma de zmeura
  • spuma de zmeura cu frisca
  • spuma de visine

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.