Spuma de gris cu fructe

Printeaza

Spuma de gris cu fructe din: fructe diferite, zahăr, griş, apă.

 

Ingrediente:

  • 3 kg fructe diferite
  • 300 g zahăr
  • 200 g griş
  • 1,5 l apă

Mod de preparare:

Spuma de gris cu fructe: Câteva fructe proaspete (bine coapte) se zdrobesc şi se storc, pentru a se obţine sucul. Restul de fructe se pune la fiert în apă clocotită, în care se adaugă şi zahărul.

După fierbere, se strecoară şi se storc. în sucul fierbinte, se toarnă grişul în ploaie, amestecând continuu aproximativ zece minute.

Caşa obţinută se răceşte la 40 de grade şi se bate bine cu telul, adăugând treptat sucul de fructe crude. Se serveşte rece.

 

Pofta buna!

 

 

Steak de Pui cu Lămâie și Ierburi Aromatice

Steak de Pui cu Lămâie și Ierburi Aromatice din: piept de pui, suc si coaja de lamaie, ulei de masline, usturoi, ierburi aromatice, sare, piper. Pentru iubitorii de mâncăruri ușoare, aromate și pline de savoare, steak-ul de pui cu lămâie și ierburi aromatice reprezintă alegerea perfectă. Această rețetă transformă pieptul de pui obișnuit într-o experiență […]

Sparanghel cu Parmezan și Lămâie la Air Fryer

Sparanghel cu Parmezan și Lămâie la Air Fryer din: sparanghel, ulei, sare, piper, lamaie, parmezan. Sparanghelul cu parmezan și lămâie preparat la air fryer este o rețetă simplă, dar sofisticată, care transformă sparanghelul într-un fel de mâncare delicios și plin de aromă. Această metodă de gătit nu doar că păstrează calitățile nutritive ale sparanghelului, dar […]

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • spuma de gris cu zeama de fructe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.