Salata de cartofi cu pastrav afumat din: cartofi, pastrav, mar, fasole verde, ceapa, rosii, salata verde, sare, iaurt, smantana, hrean. Ingrediente: 750 g cartofi 4 fileuri păstrăv afumat 1 măr 100 g fasole verde sare 30 g ceapă verde 80 g roşii 75 g salată verde 150 g iaurt 75 ml smântână 1 lingură hrean […]
Spumă de păstrăv afumat
PrinteazaSpumă de păstrăv afumat din: gelatina, file de pastrav afumat, piper, suc de lamaie, smantana vegetala.
- 2 foi gelatina
- 200 g file de pastrav afumat
- piper macinat
- 1 lingurita suc de lamaie
- 200 ml smantana vegetala neindulcita
Mod de preparare:
Se înmoaie gelatina în apă rece. Se pasează peştele afumat şi se condimentează cu piper şi suc de lămâie.
Se dizolvă gelatina la bain-marie, având grijă să nu ajungă să fiarbă.
Se bate smantana si se amesteca impreuna cu compozitia de pastrav si gelatina.
Se da la frigider timp de o ora, ca sa se intareasca.
Se serveste pe felii de paine prajita, alaturi de o salata de legume.
Spumă de păstrăv afumat
Pofta buna!
poate iti place si:
File de pastrav afumat
File de pastrav afumat din: pastrav afumat, unt, cartofi, sare, piper. Ingrediente: 4 bucăţi de file de păstrăv afumat fără piele unt 4 cartofi fierţi, potriviţi sare piper pătrunjel verde Mod de preparare: Cartofii se decojesc şi se taie rondele de 1 cm grosime. Untul se topeşte într-o tigaie, se pun cartofii si se […]
Pofta buna!