Spumă stracciatella cu căpşuni

Printeaza

O reteta delicioasa de spuma stracciatella din:capsuni, zahar pudra, iaurt, ciocolata.Spumă stracciatella cu căpşuni

Ingrediente:

  • 500 g căpşuni
  • 2 linguri zahăr pudră
  • 600 g iaurt natural
  • 1 lingură ciocolată rasă

 

 

Mod de preparare:

Căpşunile se curăţă de codiţe, se spală şi se taie în jumătăţi sau în sferturi (după preferinţă). Se presară cu zahăr pudră şi se lasă 10 minute deoparte, să se pătrundă.

Iaurtul natural se ames­tecă cu ciocolata rasă. Cu jumătate din iaurt se umplu patru pahare de desert, iar cealaltă se amestecă cu câteva feliuţe subţiri de căpşuni. Se toarnă în paha­rele de desert, iar deasupra se pun restul de căpşuni, tăiate în sferturi.

Spumă stracciatella cu căpşuni

Spumă stracciatella cu căpşuni

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.