Stavrid marinat

Printeaza

Stavrid marinat din: piper boabe, boabe de mustar, foi de dafin, sare, otet.

Ingrediente:

  • 1 kg stavrid
  • piper boabe
  • boabe de muştar
  • câte două foi de dafin
  • sare de murături
  • 1l oţet

 

 

Mod de preparare:

Cureţi peştele, îl speli şi înlături capetele. Aşezi peştele în borcane, cu piper şi boabe de muştar.

Fierbi oţetul şi sarea şi torni în borcane, peste peşte acoperindu-l complet.

Acoperi borcanele cu celofan sau le pui capac şi le fierbi la bain-marie timp de 20 de minute.

Peştele e bun după o săptămână. Atunci, îl poţi consuma ca atare sau în salată cu ceapă, morcov ras şi măsline.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.