Stavrid pe varza

Printeaza

Stavrid pe varza din: stavrid, varza murata, untdelemn, rosii, pasta de tomate, piper, sare.

Ingrediente:Stavrid pe varza

  • 2 kg stavrid cu cap
  • 4 kg varză murată
  • 250 ml untdelemn
  • 400 g roşii
  • 400 g paste de tomate
  • 50 g piper boabe
  • sare

 

Mod de preparare:

Se înăbuşă varza în untdelemn, se adaugă pasta de tomate, piper, sare, 1,5 litri apă şi se continuă fierberea.

Spre sfârşitul fierberii, se pun deasupra bucăţile de peşte decongelat, curăţat, decapitat şi porţionat. Se aşează pe fiecare bucată de peşte câte o felie de roşie şi se introduce totul în cuptor, circa 20 de minute.

Se serveşte cald sau rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.