Steak de porc umplut
PrinteazaO reteta de steak de porc umplut din: ceapa, capsuni, file de pastrav afumat, otet balsamic, ulei de masline si steak de porc.
- 4 cepe
- 20 căpşuni
- 200 g file de păstrăv afumat
- 4 linguri oţet balsamic
- 4 linguri ulei de măsline
- 4buc. steak de porc
Mod de preparare:
Tăiaţi ceapa şi căpşunele rondele, iar peştele, bucăţi. Amestecaţi totul cu oţet şi ulei şi lăsaţi cca. 1 oră la marinat. Crestaţi câte un buzunăraş în carnea de porc.
Umpleţi buzunăraşele cu amestecul cu ceapă şi peşte, fixaţi cu scobitori şi frigeţi carnea pe grătar. Apoi, acoperiţi-o cu un capac şi lăsaţi-o încă 10-12 minute pe grătar.
Steak de porc umplut
Pofta buna!
Incoming search terms:
- steak de porc