Steak de Ton la Grătar în Crustă de Susan din: fileuri de ton, seminte de susan, ulei de susan, sare, piper, lamaie, sos de soia. Descoperă rafinamentul și savoarea unui Steak de Ton, o rețetă care transformă un simplu file de ton într-o capodoperă culinară. Acest preparat combină textura unică și gustul bogat al tonului […]
Steak de ton cu salata
PrinteazaSteak de ton cu salata din: pastaie de vanilie, suc de portocale, sirop de artar, sare, piper, boia, ulei de nuci, rosii, ceapa rosie, salata verde, steakuri de ton, ulei.
- miezul de la 1/2 pastaie de vanilie
- 300 ml suc de portocale
- 1 lingura sirop de artar
- sare
- piper
- boia
- 4 linguri ulei de nuci
- 500 g rosii
- 1 ceapa rosie
- 200 g salata verde
- 4 steakuri de ton
- 2 linguri ulei de floarea soarelui
Mod de preparare:
Se amestecă vanilia cu suc şi se dă în clocot 10 minute. Se lasă să se răcească, apoi se adaugă sirop, sare, piper şi boia.
Se înglobează cu telul uleiul de nuci. Se amestecă roşiile, ceapa şi salata verde.
Se unge tonul cu ulei şi se frige pe grătar 2-3 minute pe fiecare parte.
Se serveşte cu salată.
Pofta buna!
Steak de Miel cu Lămâie și Capere
Steak de Miel cu Lămâie și Capere din: steakuri de miel, ulei de masline, lamaie, capere, usturoi, sare, piper, patrunjel. Pentru iubitorii de gusturi fine și combinații de arome surprinzătoare, Steakul de Miel reprezintă o alegere culinară de neuitat. Această rețetă aduce în prim-plan delicatețea cărnii de miel, îmbogățită cu vibrația acidulată a lămâii și […]
Steak cu boia, ardei iute si salata
Steak cu boia, ardei iute si salata din: cartofi dulci, ulei de floarea soarelui, steakuri fragede, boia, pătrunjel şi oregano, ardei iute, usturoi, ulei de măsline, oţet de vin roşu, zeama de lamaie, salata. Ingrediente: 2 cartofi dulci, curăţaţi de coajă şi tăiaţi felii subţiri 1 lingură ulei de floarea soarelui, plus pentru uns 2 steakuri fragede 1 linguriţă boia 2 linguri […]
Pofta buna!