Stelute aperitiv
PrinteazaStelute aperitiv din: aluat, carnat afumat, cascaval, susan, masline.
- 500 g aluat pentru foitaj
- 200 g cârnat afumat
- 100 g caşcaval ras
- 1 ou
- susan
- rondele de măsline pentru decor
Mod de preparare:
Intinzi pe planşetă aluatul şi decupezi steluţe, cu ajutorul formei pentru fursecuri. Pentru jumătate dintre steluţe, decupezi mijlocul cu o formă rotundă.
Aşezi steluţele într-o tavă, pe hârtie de copt şi le ungi cu ou. Lipeşti peste ele steluţele perforate. în golul fiecărei steluţe, pui felii de cârnat afumat sau salam, caşcaval ras şi feliuţe de măsline. Ungi steluţele pe margine cu ou şi presari deasupra susan.
Coci steluţele la foc iute, 20 de minute.
Stelute aperitiv
Pofta buna!