Stelute cu crema

Printeaza

Stelute cu crema din: zahar, unt, ou, faina, praf de copt, coaja de portocala, crema de ciocolata.

Ingrediente:Stelute_cu_crema

Pentru aluat:

  • 100 g zahăr
  • 200 g unt
  • 1 ou
  • 300 g făină
  • 1 plic praf de copt
  • coaja de la 2 portocale

Pentru cremă:

  • 200 g cremă de ciocolată cu arahide sau 1 plic glazură

 

Mod de preparare:

Mixezi intr-un bol untul moale impreuna cu zahărul, coaja de portocală şi oul, până se dizolvă zahărul. Incorporezi treptat făina cernută împreună cu praful de copt şi omogenizezi.

Inveleşti aluatul în folie de plastic şi îl păstrezi 1 oră în frigider. Pe masa de lucru presărată cu făină, întinzi aluatul în strat de 4-5 mm şi 11 tai cu formele pentru fursecuri. Le pui în tava tapetată cu hârtie de copt şi le coci 10 minute, la foc mediu.

Ungi jumătate dintre fursecuri cu cremă de ciocolată sau cu gem şi le uneşti cu fursecurile neunse. Le poţi decora cu glazură de ciocolată pregătită conform instrucţitmilor de pe plic şi cu mici drajeuri colorate.

Stelute cu crema

Stelute_cu_crema

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.