Stevie cu ceapa calita

Printeaza

O reteta de stevie cu ceapa calita din: stevie, ulei, patrunjel, ceapa, usturoi, boia dulce, menta si sare.

Ingrediente:Stevie cu ceapa calita

  • 2 kg ştevie
  • 200 g ulei
  • 2 linguri pătrunjel
  • 1 ceapă
  • 4 căţei usturoi pisat
  • 1 linguriţă boia dulce
  • 1 lingură mentă uscată
  • sare

Mod de preparare:

Frunzele de ştevie, bine spălate şi fără codiţe, se trec prin maşina de tocat şi se pun la fiert în apă rece. După un sfert de oră, se scot şi se lasă să se scurgă de apă. Ceapa tăiată mărunt şi usturoiul pisat se pun la călit într-o tigaie cu ulei bine încins.

Se adaugă ştevia, menta mărunţită şi sare şi se mai lasă un sfert de oră pe foc. Se completează cu un pahar cu apă şi pătrunjelul tocat mărunt. Se ia vasul dc pe foc când apa s-a evaporat complet. Se consumă după ce s-a răcit complet.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • stevie calita

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.