Stiuca in sos de rosii

Printeaza

Stiuca in sos de rosii

Ingrediente:Stiuca in sos de rosii

  • 1ştiucă (circa lkg)
  • 400 g roşii
  • 1 lingură bulion
  • 1ceapă mare
  • 50g unt
  • l lingură zahăr
  • 2 căiei de usturoi
  • leg. pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă, se spală şi se toacă mărunt ceapa, apoi se căleşte în unt, la foc potrivit, 2-3 minu­te.

Se adaugă bulionul şi se mai lasă pe foc1 minut, după care se pun roşiile, curăţate de pieliţă şi tăiate în cubuleţe mici.

Se pune apoi zahărul, căţeii de usturoi tăiaţi în feliuţe şi se potriveşte de sare şi piper după care se fierbe în continuare, acoperit,încă 5 minute.

Peştele curăţat şi spălat se pune într-o tavă mai adâncă, în care s-a pus puţin ulei, apoi se toarnă peste acesta sosul de roşii.

Se acoperă tava cu folie de aluminiu şi se pune în cuptor pentru 30 de minute.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • stiuca la cuptor cu sos de rosii
  • stiuca la cuptor
  • stiuca cu sos de rosii
  • https://www restaurantedelux ro/stiuca-in-sos-de-rosii html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.