Stiuca cu sos de legume din: stiuca, rosie, morcov, patrunjel, sare, unt, lamaie. Stiuca poate fi preparata în multe moduri, inclusiv prăjit, copt sau fiert. Este, de asemenea, o sursă importantă de proteine și omega-3.
Ingrediente:
250 g ştiucă fără oase
1 roşie
1 morcov
1 pătrunjel
sare
1 linguriţă cu unt
1/4 lămâie
Mod de preparare:
Curăţaţi peştele, spălaţi-l, fierbeţi-120 min în apă caldă. Lucraţi la foc mic. Săraţi, trageţi vasul de pe foc.
Curăţaţi legumele, puneţi-le la fiert în apă caldă cu sare şi lăsaţi-le până se pot consuma.
Scoateţi-le din supă, răciţi-le, treceţi-le prin sită.
Serviţi peştele stropit cu zeamă de lămâie şi acoperit cu sosul de legume, în care aţi pus şi 1 linguriţă cu unt, cu pâine veche de o zi.
Stiuca umpluta cu nuci din: stiuca, nuci, oua, ficatei, sare, piper, ulei, patrunjel. Ingrediente: 1,5 kg ştiuca, curăţată de solzi şi intestine 100 g nuci pisate 1 legătură de pătrunjel verde 2 felii de pâine înmuiate în lapte 1 roşie 2 ouă 300 g ficăţei de pasăre sare piper negru ulei morcovi ceapă 1 cartof […]
Somn sau stiuca cu legume din: somn sau stiuca, cartofi, morcovi, mazare, vin, unt, sare, piper. Ingrediente: 3 fileuri somn sau stiuca 3 cartofi tăiaţi în jumătăţi 3 morcovi tăiaţi în sferturi 150 g mazăre congelată 70 ml vin alb 1 foaie de dafin 3-4 boabe piper sare 30 g unt 20 g făină 1 […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.