Stiuca umpluta cu patrunjel si ou

Printeaza

Stiuca umpluta cu patrunjel si ou din: ştiucă, paine, lapte, ulei, oua, morcov, patrunjel, ceapa, cartofi, unt, sare, piper, lamaie.

Stiuca umpluta cu patrunjel si ou

Ingrediente:

  • 1 kg ştiucă
  • 1 felie pâine
  • 1 lingură cu lapte
  • 1/2 cană ulei
  • 2 ouă
  • 1 morcov
  • pătrunjel
  • 1 ceapă
  • 4 cartofi
  • unt
  • sare
  • piper
  • lămâie

Mod de preparare:

Jupoi peştele cu grijă, ca pielea să rămână întreagă. Dacă nu reuşeşti aşa, fie îi tai capul, fie faci o despicătură pe burtă şi desfaci pielea cu atenţie.

Cureţi carnea de pe oase şi o dai prin maşina de tocat împreună cu felia de pâine înmuiată în lapte.

Freci cu ulei ouăle, pătrunjelul tocat, sarea.

Umpli pielea peştelui, îi refaci forma, îl pui într-o tavă uneă cu unt şi-l dai la cuptor.

Cea­pa, morcovul şi cartofii tăiaţi le aşezi de jur-împrejurul peştelui.

Serveşti peştele rece cu lămâie, iar cald cu sos de unt.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


 

poate iti place si:

Stiuca umpluta cu nuca

Stiuca umpluta cu nuca

Stiuca umpluta cu nuca din: stiuca, ceapa, paine, lapte, ou, ulei, unt, nuca, sare, piper. Ingrediente: 1 ştiucă 1 ceapă 1 felie de pâine 1/2 pahar cu lapte 1/2 ceaşcă de ulei 1 gălbenuş 1/2 pachet cu unt 100 g miez de nucă pătrunjel sare piper   Mod de preparare: Curăţă ştiuca, tai-o uşor pe […]

 

Icre de stiuca cu ceapa

Icre de stiuca cu ceapa

Icre de stiuca cu ceapa din: icre de stiuca, ulei, lamaie, paine, ceapa. Ingrediente: 3 linguri de icre de ştiucă 3 linguri ulei 1 lămâie (zeama) miezul de la 1-2 felii de pâine o ceapă rosie   Mod de preparare: Singura deosebire a pregătirii salatei de icre de ştiucă, proaspete sau sărate, constă în faptul că se […]

Stiuca umpluta in sos

Stiuca umpluta in sos

Stiuca umpluta in sos din: stiuca, oua, ceapa, miez de rosii, sare, piper, miez de paine, scrumbie afumata, patrunjel, usutroi, marar, untdelemn, morcov, vin alb, ceapa, bulion de rosii, zeama rosii si supa de peste. Ingrediente: 1 stiuca 3 oua 1 ceapa 150 g miez de rosii sare, piper dupa gust 300 g miez de paine […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.