Stiuca umpluta cu nuca din: stiuca, ceapa, paine, lapte, ou, ulei, unt, nuca, sare, piper. Ingrediente: 1 ştiucă 1 ceapă 1 felie de pâine 1/2 pahar cu lapte 1/2 ceaşcă de ulei 1 gălbenuş 1/2 pachet cu unt 100 g miez de nucă pătrunjel sare piper Mod de preparare: Curăţă ştiuca, tai-o uşor pe […]
Stiuca umpluta cu patrunjel si ou
PrinteazaStiuca umpluta cu patrunjel si ou din: ştiucă, paine, lapte, ulei, oua, morcov, patrunjel, ceapa, cartofi, unt, sare, piper, lamaie.
Ingrediente:
- 1 kg ştiucă
- 1 felie pâine
- 1 lingură cu lapte
- 1/2 cană ulei
- 2 ouă
- 1 morcov
- pătrunjel
- 1 ceapă
- 4 cartofi
- unt
- sare
- piper
- lămâie
Mod de preparare:
Jupoi peştele cu grijă, ca pielea să rămână întreagă. Dacă nu reuşeşti aşa, fie îi tai capul, fie faci o despicătură pe burtă şi desfaci pielea cu atenţie.
Cureţi carnea de pe oase şi o dai prin maşina de tocat împreună cu felia de pâine înmuiată în lapte.
Freci cu ulei ouăle, pătrunjelul tocat, sarea.
Umpli pielea peştelui, îi refaci forma, îl pui într-o tavă uneă cu unt şi-l dai la cuptor.
Ceapa, morcovul şi cartofii tăiaţi le aşezi de jur-împrejurul peştelui.
Serveşti peştele rece cu lămâie, iar cald cu sos de unt.
Pofta buna!
poate iti place si:
Icre de stiuca cu ceapa
Icre de stiuca cu ceapa din: icre de stiuca, ulei, lamaie, paine, ceapa. Ingrediente: 3 linguri de icre de ştiucă 3 linguri ulei 1 lămâie (zeama) miezul de la 1-2 felii de pâine o ceapă rosie Mod de preparare: Singura deosebire a pregătirii salatei de icre de ştiucă, proaspete sau sărate, constă în faptul că se […]
Stiuca umpluta in sos
Stiuca umpluta in sos din: stiuca, oua, ceapa, miez de rosii, sare, piper, miez de paine, scrumbie afumata, patrunjel, usutroi, marar, untdelemn, morcov, vin alb, ceapa, bulion de rosii, zeama rosii si supa de peste. Ingrediente: 1 stiuca 3 oua 1 ceapa 150 g miez de rosii sare, piper dupa gust 300 g miez de paine […]
Pofta buna!