Stiuleti la gratar cu legume, ardei iuti si verdeata
PrinteazaStiuleti la gratar cu legume, ardei iuti si verdeata din: unt, ardei iuţi, cumin, lamaie, sare, piper, porumb, ceapa verde.
Ingrediente:
- 125 g unt
- 1 – 2 ardei iuţi
- 1/2 linguriţă cumin măcinat
- coaja rasă şi sucul de la 1 lămâie
- sare, piper
- 8 ştiuleţi de porumb fierţi
- 1 legătură ceapă verde
Mod de preparare:
Untul moale se dă în fiert cu ardei iute tocat, cumin, coajă de lămâie, sare şi piper. Se lasă să se răcească. Se încinge grătarul şi se frig porumbul şi ceapa la foc mediu cca 10 min. Se întorc continuu.
Se ung ceapa şi porumbul pe toate părţile cu unt aromat. Se stropesc cu suc de lămâie, se sărează şi se piperează
Stiuleti la gratar cu legume, ardei iuti si verdeata
Pofta buna!