Strudel aromat cu ciuperci

Printeaza

Strudel aromat cu ciuperci din: ciuperci, ceapa, ulei, vin, usturoi, sare, piper, ou, patrunjel.

Ingrediente:Strudel aromat cu ciuperci

  • 1 pachet foi de plăcintă
  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapă
  • 3 linguri cu ulei
  • 75 ml vin alb
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 1 lingură de pătrunjel tocat
  • 1 ou
  • sare şi piper
  • 1 gălbenuş

 

Mod de preparare:

Se călesc, în 2 linguri de ulei, ceapa şi usturoiul tocate mărunt. Se adaugă ciupercile tăiate în felii subţiri, vinul şi se presară sare şi piper.

Când zeama a scăzut, se ia vasul de pe foc. După ce compoziţia s-a răcit, se adaugă oul crud şi pătrunjelul tocat. Se suprapun 5-6 foi de plăcintă unse cu ulei şi peste ele se pune compoziţia de ciuperci.

Se crestează ştrudelul crud, în felii de 2-3 cm, apoi se unge cu gălbenuş şi se dă tava la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.