Strudel cu branza si afine

Printeaza

O reteta de strudel cu branza si afine din: foaie de aluat, branza de vaci, telemea, mascarpone, zahar, zahar brun vanilat, oua, afine si coaja rasa de portocala.

Ingrediente:Strudel cu branza si afine

  • 1 felie foaie de aluat
  • 300 g branza de vaci
  • 100 g telemea
  • 2 linguri cu mascarpone
  • 400 g zahar
  • 1 pliculet cu zahar brun vanilat
  • 2 oua
  • cateva afine
  • 1 lingurite cu coaja rasa de portocala

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, amestecă brânza de vaci cu telemeaua zdrobită cu furculiţa. Adaugă mascarpone, coaja de portocală, zahărul, un ou şi zahărul brun vanilat.

Aşază aluatul pe masa de lucru pudrată cu făină. Taie aluatul în dreptunghiuri, pune în mijloc cam două linguri din umplutura de brânză şi presară afine.

Rulează cu grijă şi crestează din loc în loc. Aşază rulourile într-o tavă unsă şi ta­petată cu hârtie de copt. Unge cu gălbenuş bătut cu puţin zahăr.

Coace la cuptor, la foc moderat, 25-30 de minute.

Strudel cu branza si afine

Strudel cu branza si afine

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.