Strudel cu branza si nuci din: faina, branza de vaci, stafide, nuca, zahar, stafide. Ingrediente: Pentru aluat: 100 g făină un ou 2-3 linguri apă un praf sare Pentru umplutură: 550 g brânză de vaci 100 g stafide 50 g nucă mărunţită un ou 150 a zahăr pudră coaja rasă a unei lămâi un pliculeţ […]
Strudel cu branza de soia, ciuperci si verdeata
PrinteazaStrudel cu branza de soia, ciuperci si verdeata din: foi de plăcintă, margarină, ceapă, ciuperci, usturoi, vin alb, brânză de soia, pătrunjel verde, mărar, ceapă verde, ulei, sare, piper
Ingrediente:
- 300 g foi de plăcintă
- 2 linguri margarină
- 1 ceapă
- 300 g ciuperci
- 1 căţel de usturoi
- 100 ml vin alb
- 100 g brânză de soia
- câte 1 lingură pătrunjel verde, mărar şi ceapă verde tocate
- 100 ml ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cureţi ceapa, ciupercile şi usturoiul. Speli bine ciupercile. înăbuşi ceapa, usturoiul şi ciupercile în 30 ml ulei şi vin diluat cu apă, până când se înmoaie.
In amestecul răcit, pui brânza rasă şi verdeţurile tocate, sare şi piper alb sau negru fin măcinat, după preferinţă.
Suprapui 5-6 foi de plăcintă unse cu ulei, torni amestecul cu ciuperci şi rulezi.
Pui ştrudelul într-o tavă de chec unsă cu margarină şi tapetată cu hârtie de copt şi îl introduci în cuptor, la foc iute, pentru 15-20 de minute.
Portionezi strudelul in tava, dupa ce s-a mai racit.
Strudel cu branza de soia, ciuperci si verdeata
Pofta buna!
poate iti place si:
Strudel cu branza si nuci
Pofta buna!