Strudel cu branza, stafide si rom
PrinteazaStrudel cu branza, stafide si rom din: aluat congelat, branza de vaci, smantana, oua, zahar, gris, zahar vanilat, stafide, esenta de rom, zahar pudra.
- 1 pachet aluat congelat
- 500 g branza de vaci
- 150 g smantana
- 4 oua
- 150 g zahar
- 3 linguri de gris
- 2 plicuri zahar vanilat
- 100 g stafide
- 1 esenta de rom
- 3 linguri zahar pudra
Mod de preparare:
Pui stafidele într-un pahar cu apă caldă şi cu esenţa de rom.
Amesteci brânza cu smântână, două gălbenuşuri, grişul, zahărul vanilat şi zahărul. Baţi patru albuşuri spumă, le amesteci cu compoziţia de brânză şi adaugi stafidele scurse.
Decongelezi aluatul, împărţi pe cele două foi compoziţia de brânză, o întinzi şi rulezi.
Crestezi fiecare ştrudel, le ungi in cu gălbenuş şi le pui într-o tavă tapetată. Introduci la cuptor 30-35 de minute, după care le laşi puţin la răcit. Le presari cu zahăr pudră.
Strudel cu branza, stafide si rom
Pofta buna!