Strudel cu branza de vaci

Printeaza

Strudel cu branza de vaci din: branza de vaci, zahar, lapte, gris, galbenusuri, oua, vanilie, stafide, unt, faina, sare si ulei.

 

Ingrediente:Strudel cu branza de vaci

  • 400 g brînză de vaci
  • 200 g zahăr
  • 1 pahar lapte
  • 50 g gris
  • 2 gălbenuşuri
  • 2 ouă
  • vanilie
  • 150 g stafide
  • 100 g unt

Ingrediente aluat:

  • 400 g făină
  • sare
  • 2 linguri ulei şi apă

 

Mod de preparare:

Grisul se fierbe în lapte şi se amesteca cu brinza, vanilia, ouăle, zahărul şi stafidele.

Se intinde foaia, se lasă 20 minute şi se unge toată suprafaţa cu unt.

Brinza se pune pe foaie, in lungime şi se rulează plăcinta.

Se pune într-o tavă unsă cu unt, se unge şi aluatul deasupra şi se dă la cuptor circa 40 minute.

Se taie bucăţi şi se pudrează cu zahăr vanilat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.