Strudel cu ciocolata din: faina, ulei, zahar, sare, portocale, ciocolata, amidon, frisca, nuci, gem. Ingrediente: 500 g făină 100 ml ulei 200 ml apă 115 g zahăr 2 linguri unt topit 100 g coajă de portocale confiată 1/2 linguriţă sare 100 g ciocolată 2 linguri amidon 400 ml frişca lichidă 50 g pudră de migdale […]
Strudel cu cireşe
PrinteazaStrudel cu cireşe din: faina, apa minerala, sare, unt, cirese, zahar, pesmet.
Ingrediente:
aluatul:
- 500 g faina
- 1 ou
- 1 cana de apa minerala
- 1 lingurita de sare
- 150 g unt
umplutura:
- 1 kg cirese
- 150 g zahar
- 100 g pesmet
Mod de preparare:
Cerne făina cu sarea. Fă în mijloc o adâncitură şi punefoul bătut.
Toarnă uşor apa minerală şi frământă până obţii un aluat elastic, întinde aluatul într-o foaie mai subţirg şi unge-o cu untul topit şi răcorit.
Pliază foaia în aşa fel încât să obţii un pacheţel. Lasă la rece o oră.
Intinde din nou aluatul şi pune deasupra cireşele curăţate de sâmburi şi amestecate cu zahărul şi pesmetul.
Rulează şi aşază ştrudelul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Dă-l la cuptor, la foc moderat, 50 de minute.
Serveşte cu zahăr pudră şi un strop de ciocolistă topită.
Strudel cu cireşe
Pofta buna!
Strudel cu branza si nuci din: faina, branza de vaci, stafide, nuca, zahar, stafide. Ingrediente: Pentru aluat: 100 g făină un ou 2-3 linguri apă un praf sare Pentru umplutură: 550 g brânză de vaci 100 g stafide 50 g nucă mărunţită un ou 150 a zahăr pudră coaja rasă a unei lămâi un pliculeţ […]
Pofta buna!
Foarte bun strudelul asta!