Strudel cu ciuperci si branza

Printeaza

O reteta de strudel cu ciuperci si branza din: foi de placinta, unt, ceapa, usturoi, ciuperci, vin alb sec, telemea, patrunjel, marar, ceapa verde, sare si piper.

Ingrediente:Strudel cu ciuperci si branza

  • 500 g foi de placinta
  • 2 linguri unt
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 250 g ciuperci de cultura
  • 75 ml vin alb sec
  • 100 g telemea desarata sau branza de burduf
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 1 lingura marar verde tocat
  • 1 lingura cozi de ceapa verde tocate
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Caliti in unt ceapa taiata marunt si usturoiul pisat. Adaugati ciupercile taiate in felii subtiri si vinul. Lasati vasul pe foc potrivit pana cand se inmaoie ciupercile.

Opriti focul si lasati amestecul la racit.

Adaugati branza rasa si ierburile tocate si omogenizati compozitie. Condimentati-o cu sare si piper. Suprapuneti 5-6 foi de placinta, unse cu ulei.

Turnati amestecul cu ciuperci pe foi si rulati-le. Puneti strudelul intr-o tava de chec tapetata cu folie de copt.

Coaceti strudelul la foc potrivit, 15-20 de minute. lasati-l sa se raceasca putin si taiati-l in felii cu grosimea de 2-3 cm.

Strudel cu ciuperci si branza

Strudel cu ciuperci si branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.