Strudel cu ciuperci

Printeaza

O reteta delicioasa de strudel cu ciuperci, aluat foietaj, cascaval, marar, patrunjel, pesmet, oua, ceapa, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Strudel cu ciuperci

  • 500 g aluat foietaj
  • 500 g ciuperci proaspete
  • 100 g caşcaval
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • 2 linguri pesmet
  • 1 ou pentru compoziţie
  • 1-2 cepe
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri ulei pentru călit
  • 1 ou pentru uns

 

Mod de preparare:

Se curăţă ciupercile, se desfac codiţele şi se spală în câteva jeturi de apă. Se scurg în sită şi se toacă mărunt împreună cu codiţele.

Intr-o cratiţă, se toarnă uleiul şi se călesc ciupercuţele cu ceapa tocată mărunt. După ce s-au rumenit, se amestecă cu verdeaţa tocată, se condimentează cu sare şi piper şi se lasă la rece.

După ce s-a răcit compoziţia se adauga oul, cascavalul ras si pesmetul. Se amesteca bine pana se obtine o pasta legata.

Se întinde foaia de aluat cu sucitorul, se pune compoziţia şi se rulează. Se unge pe toată supra­faţa cu ou bătut, se crestează cu un cuţit şi se bagă în cuptorul încins. Se serveşte cald sau rece, cu iaurt.

Strudel cu ciuperci

Strudel cu ciuperci

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • strudel cu ciuperci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.