Strudel cu branza si cirese

Printeaza

Strudel cu branza si cirese din: aluat de foitaj, brânză dulce, ouă, făină, esenţă de vanilie, cireşe, ou, zahăr pudră.
Strudel_cu_branza_si_cirese

Ingrediente:

  • 1 pachet aluat de foitaj
  • 750 g brânză dulce
  • 2 ouă
  • 1 lingură făină
  • 2 linguri esenţă de vanilie
  • 100 g cireşe
  • 1 ou, pentru uns
  • zahăr pudră, pentru decor

Mod de preparare:

Speli cireşele, le îndepărtezi codiţele, le scoţi sâmburii şi le pui la scurs. Mixezi brânza, bine
scursă, cu ouăle, făina şi esenţa de vanilie.

Desfaci aluatul şi pui, pe mijoc, jumătate din compoziţia de brânză şi cireşele. Uneşti capetele aluatului şi aşezi ştrudelele în tăvi de chec tapetate.

Le ungi cu ou şi le dai la cuptor până se rumenesc. Inainte să le serveşti, le pudrezi cu zahăr.

Strudel cu branza si cirese

Strudel_cu_branza_si_cirese

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Parca as baga un strudel 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.