Strudel cu branza si cirese
PrinteazaStrudel cu branza si cirese din: aluat de foitaj, brânză dulce, ouă, făină, esenţă de vanilie, cireşe, ou, zahăr pudră.
Ingrediente:
- 1 pachet aluat de foitaj
- 750 g brânză dulce
- 2 ouă
- 1 lingură făină
- 2 linguri esenţă de vanilie
- 100 g cireşe
- 1 ou, pentru uns
- zahăr pudră, pentru decor
Mod de preparare:
Speli cireşele, le îndepărtezi codiţele, le scoţi sâmburii şi le pui la scurs. Mixezi brânza, bine
scursă, cu ouăle, făina şi esenţa de vanilie.
Desfaci aluatul şi pui, pe mijoc, jumătate din compoziţia de brânză şi cireşele. Uneşti capetele aluatului şi aşezi ştrudelele în tăvi de chec tapetate.
Le ungi cu ou şi le dai la cuptor până se rumenesc. Inainte să le serveşti, le pudrezi cu zahăr.
Strudel cu branza si cirese
Pofta buna!
Parca as baga un strudel 🙂