Strudel cu cirese, migdale si pesmet
PrinteazaStrudel cu cirese, migdale si pesmet din: foaie plăcintă, cirese, pesmet, zahar, zahar vanilat, fulgi de migdale, ou, zahar pudra.
- 1 foaie plăcintă
- 500 g cireşe
- 100 g pesmet
- 150 g zahăr
- 2 plicuri zahăr vanilat
- 50 g fulgi de migdale
- 1 ou pentru uns
- zahăr pudră, pentru decor
Mod de preparare:
Speli cireşele, le scoţi codiţele şi sâmburii şi le pui la scurs. Le amesteci cu zahărul, zahărul vanilat şi pesmetul, întinzi foaia de plăcintă, pui umplutura de cireşe şi uneşti capetele.
Aşezi ştrudelul într-o tavă de chec cu hârtie de copt, cu partea superioară în jos. îl ungi cu ou şi presari fulgi de migdale.
Dai tava la cuptor până se rumeneşte ştrudelul, iar după ce s-a răcorit îl pudrezi cu zahăr.
Strudel cu cirese, migdale si pesmet
Pofta buna!
vreau si eu din strudelul asta!