Strudel cu crema de branza

Printeaza

Strudel cu crema de branza din: faina, oua, ulei, sare, lapte batut, branza dulce, galbenusuri, zahar vanilat, unt, ulei si zahar pudra.

Ingrediente:Strudel_cu_crema_de_branza

  • 500 g faina
  • 2 oua
  • 1 lingura de ulei
  • sare
  • lapte batut

pentru umplutura:

  • 300 g branza dulce
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri zahar
  • 1 plic de zahar vanilat
  • circa 20 2 unt (1 lingurita)
  • ulei
  • zahar pudra pentru servire

 

Mod de preparare:

Amesteci ingredientele necesare pentru aluat, frămânţi bine şi în­tinzi cu sucitorul o foaie cu gro­simea de circa 3-4 mm. Amesteci bine ingredientele pentru umplu­tură, până când obţii o pastă cre- moasă, apoi iei cu o lingură din compoziţie şi formezi grămăjoare pe jumătatea păturii de aluat.

Acoperi cu cealaltă jumătate şi tai cu tăietorul de colţunaşi, în bucăţi puţin mai mari decât o jumătate de palmă. Prăjeşti bucăţile de ştrudel în ulei fierbinte şi le serveşti calde, presărate cu zahăr pudră, eventu­al cu zahăr vanilat.

Strudel cu crema de branza

Strudel_cu_crema_de_branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.