Strudel cu legume

Printeaza

 

O reteta delicioasa de strudel cu legume, aluat de foi, morcovi, broccoli, unt, lapte, mazare, crema de branza, ou, sare, piper, mustar, suc de lamaie si tarhon.

Ingrediente:Strudel cu legume

  • 225 g aluat de foi
  • 1/2 gulie
  • 2 morcovi
  • 175 g broccoli
  • 1 lingură unt
  • 200 ml lapte
  • 100 g mazăre
  • 200 g cremă de brânză cu verdeaţă
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 2 linguri muştar
  • 1 lingură suc de lămâie
  • 1 lingură tarhon

 

 

Mod de preparare:

Căleşti 6 minute mor­covii şi gulia. După 2 minute adaugi broccoli şi mazărea. Adaugi 100 g cremă de brân­ză amestecată cu ou, sare şi piper.Intinzi aluatul şi aşezi dea­supra legume. Rulezi în pro­sop şi lipeşti marginile. Coci 30 minute.

Restul de brânză o topeşti în lapte. Adaugi muştar, suc de lămâie, sare, piper şi tar­hon. Ştrudelul îl tai felii şi îl serveşti cu sos.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • strudel cu legume

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.