Strudel cu masline si capere

Printeaza

Strudel cu masline si capere din: aluat, cas, masline, capere, rosii, ou, unt, oregano, sare, piper.

Ingrediente:Strudel_cu_masline_si_capere

  • 400 g aluat pentru foitaj
  • 200 g caş sărat
  • 50 g măsline verzi
  • 25 g capere
  • 200 g roşii
  • 1 ou
  • 1 lingură unt pentru tavă
  • oregano uscat mărunţit
  • sare
  • piper măcinat

 

Mod de preparare:

Intinzi aluatul pe o planşetă presărată cu puţină făină.

Dai caşul pe răzătoarea mare. Decojeşti roşiile şi le tai cubuleţe. Presari caşul pe suprafaţa aluatului, iar deasupra pui cât mai uniform roşiile, caperele şi măslinele tăiate mărunt.

Asezonezi cu oregano şi piper, eventual şi cu sare. Rulezi aluatul şi lipeşti bine marginile, prin presare. Aşezi ştrudelul în tava unsă cu unt şi îl ungi cu ou bătut, folosind o pensulă de bucătărie.

Il coci 10 minute la foc iute, în cuptorul preîncălzit, apoi încă 20 de minute la foc mediu, până se rumeneşte frumos şi devine crocant.

Strudel cu masline si capere

Strudel_cu_masline_si_capere

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.