Ştrudel de peşte cu spanac

Printeaza

Se lasă să se decongeleze 300 g spanac congelat. Se curăţă 150 g morcovi şi 150 g ceapă. Se taie fâşii morcovii. Se toacă ceapa şi se căleşte într-o crăticioară, în 2 linguri unt topit, cu morcovii, timp de cca 5 min.

Se ia de pe foc şi se adaugă spanac, 2 ouă, 100 ml smântână, sare, piper. Se taie fâşii 250 g file de somon (fără piele) şi 250 g file de cod (fără piele), se sărează şi se piperează. Cuptorul se încinge la 180 °C. Se rad 100 g caşcaval. Se întind foile de la 200 g aluat de ştrudel (congelat) pe planşetă, se lasă să se decongeleze.

Apoi se repar­tizează deasupra legumele pregătite, se presară caşcaval ras şi 100 g pes­met alb. Se pun deasupra fileurile de peşte. Se rulează strâns ştrudelele şi se aşază pe o tavă unsă cu ulei, cu partea pliată în jos. Se ung cu un gălbenuş bătut şi se coc la cuptorul pregătit timp de cca 30 de minute.

Ştrudel de peşte cu spanac

Ştrudel de peşte cu spanac

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.