rețetă elegantă, plină de arome și texturi care te vor transporta instant pe coasta Mediteranei. Această combinație de orez cremos, fructe de mare suculente și fenicul crocant creează un fel de mâncare rafinat, dar care poate fi pregătit cu ușurință în confortul propriei tale bucătării. Feniculul […]
Strudel cu dovlecei
PrinteazaStrudel cu dovlecei din: faina, unt, ulei, sare, ou, dovlecei, sunca, smantana, branza topita, unt, sare, piper.
Ingrediente:
Pentru aluat:
- 400 g făină
- 100 g unt
- 100 ml ulei
- 1/2 linguriţă sare
- un ou
Pentru umplutură:
- 2 dovlecei
- 150 g şuncă
- 100 ml smântână de gătit
- un tub mic brânză topită
- 25 g unt topit
- sare
- piper
Pentru uns:
- un ou
Mod de preparare:
Pentru aluat, se amestecă bine toate ingredientele şi se frământă până se obţine un aluat elastic. Se lasă la rece 30 de minute.
se curata dovleceii se pun la fiert tăiaţi în două pe lung. Şunca se taie cuburi mici care se amestecă bine cu smântână.
Dovleceii bine scurşi se trec prin râzătoare şi se amestecă cu şunca, smântână, untul şi brânza topită. Se potriveşte gustul de sare şi piper.
Se întinde aluatul într-o foaie subţire peste care se pune umplutura, se rulează şi se aşază într-un vas de cuptor tapetat cu hârtie de copt. Se unge cu ou bătut şi se coace 30 de minute.
Pofta buna!
O Rețetă Nutritivă și Sățioasă. Supa este cremoasă, datorită conopidei, dar în același timp are o textură plăcută oferită de năutul întreg, creând o experiență completă de gust și savoare. Este o rețetă vegană, dar plină de arome, ceea ce o face potrivită pentru toată familia, indiferent de preferințele […]