Ştrudel cu nuci

Printeaza

Ştrudel cu nuci

Ingrediente:

  • foaie de ştrudel
  • ulei pentru uns forma
  • zahăr pudră vanilat

 

Ingrediente umplutura : 300 g nuci pisate, 3 linguri pesmet fin, 300 g zahăr pudră, 1/2 pahar ulei călduţ, vanilie.

 

Mod de preparare:

Ştrudel cu nuci: Nucile pisate se amestecă cu zahărul, pesmetul şi vanilia. Foaia întinsă se unge bine cu ulei călduţ şi se presară umplutura pe toată suprafaţa.

Se rulează sul cu ajutorul feţei de masă, se taie în bucăţi de lungimea tăvii de coptşi se aşază în tava unsă cu ulei.

Înainte de a da la cuptor, cu un cuţit muiat mereu în ulei, se taie fiecare sul în bucăţi de 3-4 cm lungime.

Se coace, se scoate încet fiecare bucată şi se presară cu zahăr pudră vanilat.

Se poate prepara şi cu unt în loc de ulei.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.