Strudel rapid

Printeaza

Strudel rapid din: aluat, unt, pesmet, mere, zahar, scortisoara, faina de migdale, stafide, coaja de lamaie.

 

Ingrediente:

  • 400 g aluat foitaj
  • 20 g unt
  • 20 g pesmet

pentru umplutura:

  • 4 mere golden
  • 100 g zahar
  • o lingurita scortisoara
  • 50 g faina de migdale
  • 50 g stafide aurii
  • coaja de lamaie

 

Mod de preparare:

se pun stafidele la înmuiat în apă călduţă, iar merele se curăţă de coajă, se dau pe râzătoare şi se pun într-o cratiţă.

adaugă scorţişoara, zahărul, coaja de lămâie, făina de migdale, stafidele bine scurse si se amestecă totul.

întinde cât mai fin posibil aluatul si se transferă pe un şervet. Se unge cu unt si se presară cu pesmet.

pune umplutura de mere lăsând un spaţiu de 6 cm, se rulează şi se pune în tavă.

unge cu restul de unt si se dă la cuptor pentru 25-30 minute.

Strudel rapid

Strudel_rapid

Pofta buna!

 

 

 

Pui cu Sos de Litchi și Ghimbir

Pui cu Sos de Litchi și Ghimbir din: piept de pui, lychee, ghimbir, usturoi, sos de soia, ulei, ceapa. Descoperiți o rețetă care va aduce un val de prospețime și arome exotice direct în farfuria dvs. Acest fel de mâncare reprezintă o fuziune perfectă între dulceața lychee-ului, picăntura ghimbirului și savoarea intensă a sosului de […]

Ceviche: Descoperă Rețeta Tradițională, Varietăți Globale și Ghidul Absolut de Preparare

Ceviche: Descoperă Rețeta Tradițională, Varietăți Globale și Ghidul Absolut de Preparare. Ceviche, acest celebru fel de mâncare care îmbină frumusețea simplă a peștelui crud cu aciditatea vibrantă a sucului de lime, reprezintă mai mult decât o simplă rețetă; este o poveste de cultură, inovație și schimb intercultural. Apreciat pentru prospețimea și simplitatea sa, ceviche-ul a […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.