Strudel cu telemea, varza si chimen

Printeaza

Strudel cu telemea, varza si chimen din: foi de placinta, varza rosie, pesmet, telemea, ou, chimen, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Strudel_cu_telemea_varza_si_chimen

  • 500 g foi de placinta
  • 1 varza rosie
  • 4 linguri pesmet
  • 300 g telemea
  • 1 ou
  • 1 lingurita chimen
  • 250 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiaţi varza fideluţă şi căliţi-o în ulei, la foc potrivit.

Condimentaţi cu chimen, sare şi piper. împărţiţi foile de plăcinte în două şi suprapuneţi-le în două tăvi unse cu ulei, după ce aţi înmuiat fiecare foaie în ulei.

Impărţiţi varza în cele două tăvi, nivelaţi stratul de varză peste foile de plăcintă.

Deasupra radeţi telemeaua, înfăşuraţi foile, strâns, pentru a obţine 2 rulouri.

Ungeţi rulourile cu ou bătut pe deasupra şi coaceţi-le în cuptor, la foc potrivit.

Strudel cu telemea, varza si chimen

Strudel_cu_telemea_varza_si_chimen

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.