Strudel cu varza si cimbru

Printeaza

Strudel cu varza si cimbru din: varza, bacon, chimen, ulei, cimbru, ardei.

Ingrediente:

  • un pachet aluat foitaj
  • 1/2 varză acră
  • 200 g bacon
  • un ardei roşu
  • 2 linguri chimen
  • o lingură ulei
  • cimbru uscat
  • un gălbenuş

 

Mod de preparare:

Strudel cu varza si cimbru: Varza se gustă şi, dacă este foarte sărată, se lasă la desăratîn apă rece.

Se scurge bine, apoi se toacă fideluţă. Baconul tăiat cubuleţe se pune la călit în ulei.

Se adaugă ardeiul roşu curăţat şi tăiat mărunt, se lasă 2 minute, apoi se pune varza şi se lasă pe foc 30 de minute, să scadă foarte bine.

Se trage de pe foc, se pune o lingură de chimen, cimbru şi se amestecă.

Aluatul se întinde, se repartizează amestecul de varză, se rulează, se aşază în tava de copt, se unge cu gălbenuş, se presară restul de chimen şi se lasă la cuptor pentru 30 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.