Strudel cu varza murata

Printeaza

Strudel cu varza murata din: varza, bacon, ardei, chimen, ulei, cimbru.

Ingrediente:Strudel cu varza murata

  • un pachet aluat foitaj
  • 1/2 varză acră
  • 200 g bacon
  • un ardei roşu
  • 2 linguri chimen
  • o lingură ulei
  • cimbru uscat
  • un gălbenuş

 

Mod de preparare:

Varza se gustă si, dacă este foarte sărată, se lasă la desăratîn apă rece.

Se scurge bine, apoi se toacă fideluţă. Baconul tăiat cubuleţe se pune la călit în ulei.

Se adaugă ardeiul roşu curăţat şi tăiat mărunt, se lasă 2 minute, apoi se pune varza şi se lasă pe foc 30 de minute, să scadă foarte bine.

Se trage de pe foc, se pune o lingură de chimen, cimbru şi se amestecă.

Aluatul se întinde, se repartizează amestecul de varză, se rulează, se aşază în tava de copt, se unge cu gălbenuş, se presară restul de chimen şi se lasă la cuptor pentru 30 de minute.

 

Pofta buna!

 

 


poate iti place si:

Strudel cu peste

Strudel cu peste

Strudel cu peste din: cartofi, ulei, file de peste, vin, smantana, unt, patrunjel, usturoi, foi de placinta. Ingrediente: 400 g cartofi, curăţaţi de coajă 2 linguri cu ulei de măsline 1 căţel de usturoi, tăiat mărunt 500 g file de peşte alb, fiert, mărunţit 60 ml vin alb sec 60 ml smântână grasă pentru gătit […]

Strudel cu ciocolata

Strudel cu ciocolata din: faina, ulei, zahar, sare, portocale, ciocolata, amidon, frisca, nuci, gem. Ingrediente: 500 g făină 100 ml ulei 200 ml apă 115 g zahăr 2 linguri unt topit 100 g coajă de portocale confiată 1/2 linguriţă sare 100 g ciocolată 2 linguri amidon 400 ml frişca lichidă 50 g pudră de migdale […]

 

Strudel cu branza si nuci

Strudel cu branza si nuci din: faina, branza de vaci, stafide, nuca, zahar, stafide. Ingrediente: Pentru aluat: 100 g făină un ou 2-3 linguri apă un praf sare Pentru umplutură: 550 g brânză de vaci 100 g stafide 50 g nucă mărunţită un ou 150 a zahăr pudră coaja rasă a unei lămâi un pliculeţ […]

Strudel cu ciocolata si gem

Strudel cu ciocolata si gem din: faina, ulei, zahar, unt, ciocolata, frisca, nuci, gem de caise. Ingrediente: 500 g făină 100 ml ulei 200 ml apă 115 g zahăr 2 linguri unt topit 100 g coajă de portocale confiată 1/2 linguriţă sare 100 g ciocolată 2 linguri amidon 400 ml frişcă lichidă 50 g pudră […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.